ict diensten

Een van de meest gehoorde opmerkingen van zowel onze zakelijke als particuliere klanten is:

‘Hoe lossen anderen hun computerproblemen op?’

Vaak worstelen mensen lang zelf met hun computerissues. Zoals bijvoorbeeld een trage computer die flink moet worden opgeschoond; niet weten waar bestanden opgeslagen moeten worden of opgeslagen zijn; geen idéé hebben hoe de computer veilig is tegen virussen en ga zo maar door. Of wat als de mail op de zaak niet synchroon loopt met de computer thuis? Zulke dingen bezorgen frustratie en oponthoud. 

Heel leuk als u een handige buurjongen heeft of een whizzkid kent die ter plekke even wat oplost. Maar bij icicom kijken we naar het totale plaatje. Wat werkt voor u, wat is er nodig en hoe krijgen we dat voor elkaar? Als er iets misgaat met de computer is er vaak paniek. icicom brengt rust, is snel bereikbaar en is er om u te ontzorgen. Onze service gaat zoveel verder dan een computerwinkel. Wij komen bij u langs en stemmen de digitale service af op uw behoeften. 

Wilt u dat we inventariseren hoe we uw digitale huishouding zo goed mogelijk kunnen organiseren? Bij icicom is een kennismakingsgesprek altijd gratis.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op

Waar kunnen wij u mee helpen?