webdesign

zakelijk // particulier

Uw website vormt de basis voor het werven van nieuwe klanten

Zorg er daarom voor dat u online aanwezig bent. Elk bedrijf is anders dus we luisteren graag eerst naar uw verhaal. Waarom bestaat uw bedrijf, wat is het wat u aanbiedt en hoe doet u wat u doet? Voor wie bent u er en welke plek neemt u in ten opzichte van concurrenten? Een belangrijk vertrekpunt bij de realisatie van een nieuwe of vernieuwde website. In simpele woorden: u wilt dat mensen ook echt tot actie overgaan en de site wat oplevert! 

Als we weten wat uw bedrijf uniek maakt en de onlinestrategie hebben bepaald, starten we met het webdesign. We maken het ontwerp eerst visueel en als we zeker weten dat we de juiste koers te pakken hebben, volgt de technische realisatie, de testfase en livegang. Wij bouwen naar uw wensen en behoeften. Zowel eenvoudige sites als complexe webapplicaties nemen we onder onze hoede. Bovendien geven we u advies op zowel strategisch als operationeel niveau. 

Wilt u dat we inventariseren hoe we uw digitale huishouding zo goed mogelijk kunnen organiseren? Bij icicom is een kennismakingsgesprek altijd gratis.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op

Waar kunnen wij u mee helpen?