nieuwe mogelijkheden

icicom slaat een brug tussen de techniek en de gebruiker

Door de grote hoeveelheid digitale mogelijkheden in ons leven is er behoefte aan gemak, persoonlijk advies en snelle hulp. Onze specialisten bedienen dagelijks een ruime klantenkring, zowel in de Randstad als daarbuiten.

In een tijd waarin alles steeds onpersoonlijker en individualistischer wordt, biedt icicom een persoonlijk klankbord. Dat doen we door het complete plaatje voor u te regelen. Wij bieden zowel computerhulp aan huis als bij bedrijven. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we alles door. Er wordt vanuit gegaan dat mensen heel veel zelf kunnen regelen en oplossen op hun computer. De realiteit is anders. Het is een vak. Onze klanten zijn bij ons geen nummer in de wachtrij. Elk mens heeft een gezicht, een wensenpakket en een verhaal. icicom zorgt dat alles geïnstalleerd wordt op de computer, dat er back-ups worden gemaakt en dat alles up-to-date en veilig blijft. 

zakelijk

U wilt bezig zijn met ondernemen, met creativiteit of met het verlenen van persoonlijke service. Begrijpelijk dat uw hoofd er niet naar staat om digitale problemen op te lossen, of er simpelweg de tijd niet voor heeft. Daarnaast is het ook prettig als iemand u wijst op de mogelijkheden die PC’s, iPhones, iPads en Microsoft Exchange nog meer te bieden hebben voor de onderneming. icicom zorgt ervoor dat dit alles zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk werkt.

particulier

Vóór het internettijdperk zat de wereld anders in elkaar. Je kocht een computer en dat was het. Van een continue met internet verbonden situatie was nog geen sprake. Tegenwoordig zijn automatische updates en onderhoud van groot belang voor het veilig en stabiel doen functioneren van digitale apparatuur. Wij vervullen hierin een persoonlijke rol. We komen bij u langs en kijken naar het totaalbeeld. Dat is iets waar een computerwinkel zich verder niet mee zal bemoeien.

icicom levert maatwerk. Wilt u meerdere diensten van ons afnemen dan maken wij aan de hand daarvan voor u een kostenplaatje. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wilt u dat we inventariseren hoe we uw digitale huishouding zo goed mogelijk kunnen organiseren? Bij icicom is een kennismakingsgesprek altijd gratis.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op

Waar kunnen wij u mee helpen?