beveiliging

zakelijk // particulier

antivirus, firewall, bankierbeveiliging

Hoe veilig u ook omgaat met passwords en inloggegevens, sinds de komst van internet zijn computers kwetsbaar voor indringers van buitenaf. Zoals uw huis of bedrijf is beschermd tegen inbrekers, zo heeft uw computer ook extra aandacht nodig. Digitale aanvallen zijn aan de orde van de dag. Goede beveiliging is daarom van groot belang. 

icicom bespreekt met u de meest geschikte beveiliging voor uw e-mail, netwerk, documenten en digitale bankieromgeving. Wij beseffen de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt om uw computer in onze handen te hebben en deze optimaal te beveiligen. Bedrijfsgegevens, administratie, beeldmateriaal, rekeningen: het voelt voor mensen vaak alsof hun hele leven op hun computer staat. Vergelijk het onderhoud en de beveiliging van uw computer met een bezoekje aan de tandarts waarbij er in een kies geboord moet worden: heel spannend, het voelt wat onprettig en is toch noodzakelijk. Het resultaat is wat telt. Dankzij de vertrouwensband met onze klanten kunnen wij voor resultaten zorgen waar bedrijven en particulieren veel baat bij hebben. 

Om veilig te kunnen bankieren, werken wij met beveiliginspakket ESET. Waarom een extra beveiliging, zult u denken. Dat is omdat computers ongemerkt dichtgeslibd kunnen raken met virussen. In dat geval kan een virus op uw computer infiltreren op het moment dat u uw bankzaken regelt. ESET beveiligt zowel Windows, Mac en Android apparaten. Ook vormt het een beveiliging van uw slimme apparaten en webcam. Zo kan een onverwachte toegang tot uw webcam geblokkeerd worden. Voorkom ongeautoriseerde toegang tot de computer en misbruik van uw gegevens. Blijf veilig tijdens het doen van online betalingen.

Wilt u dat we inventariseren hoe we uw digitale huishouding zo goed mogelijk kunnen organiseren? Bij icicom is een kennismakingsgesprek altijd gratis.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op

Waar kunnen wij u mee helpen?