Microsoft 365

zakelijk // particulier

Word // Outlook // Excel // PowerPoint // OneDrive // Teams

Eigenlijk kunt u als serieus bedrijf niet zonder Microsoft 365. Het werkt zo efficiënt dat het daadwerkelijk de kosten drukt. Elke degelijke computer, zowel binnen de onderneming maar net zo goed thuis, kent Word, Outlook, Excel, PowerPoint en Teams. Samen met OneDrive, wat zorgt voor back-up en synchroon werken op diverse locaties, spreken we over Microsoft 365. Voor uw onderneming biedt Microsoft daarnaast nog meer applicaties binnen dit pakket aan. Zo blijft elk apparaat up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer. Alles offline en online. Onmisbaar dus.

Of iemand nu alleen werkt of met 50 man: Microsoft 365 verbindt werknemers met de mensen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om de productiviteit te verbeteren en de samenwerking te transformeren. In de cloudopslag beheert u bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan OneDrive-opslag. Met Microsoft Teams krijgt u alle collega’s op één lijn met chats, onlinevergaderingen en bellen. En via Outlook en Exchange worden contacten onderhouden met klanten en collega’s. 

Wilt u dat we inventariseren hoe we uw digitale huishouding zo goed mogelijk kunnen organiseren? Bij icicom is een kennismakingsgesprek altijd gratis.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op

Waar kunnen wij u mee helpen?