Microsoft Exchange

zakelijk // particulier

e-mail met uw eigen domeinnaam

Als uw bedrijf al een eigen domeinnaam heeft geclaimd, dan is er de mogelijkheid dat wij dit domein voor u verhuizen en beheren. Op deze manier bewaken we het concept. Zo zijn wij in staat om sneller te helpen en te schakelen als uw website vastloopt vanwege een storing of niet bereikbaar is. icicom regelt de zaken snel en goed. En hoe handig is het als u 1 factuur krijgt waarop alle diensten vermeld staan en u het overzicht goed kunt bewaren! 

Voor particulier gebruik bevalt uw hotmail of gmail-adres wellicht prima. Totdat het account wordt gekraakt en er uit uw naam mailtjes worden verstuurd. Dat is helaas geen zeldzaamheid. En wilt u niet het liefst een veilig mailadres zonder beperkingen of reclame? Kies dan voor een eigen domeinnaam, bijvoorbeeld uw familie- of bedrijfsnaam. 

Veel mensen checken hun mail op verschillende apparaten: de vaste computer, laptop, tablet en smartphone. Wij bieden de service om uw e-mail, contacten en agenda op alle apparaten synchroon te laten lopen. Mircosoft Exchange kan ook onderdeel uitmaken van een Microsoft 365 pakket. Wij vertellen wat voor u het handigst kan werken. 

Wilt u dat we inventariseren hoe we uw digitale huishouding zo goed mogelijk kunnen organiseren? Bij icicom is een kennismakingsgesprek altijd gratis.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op

Waar kunnen wij u mee helpen?